Román járműszerelvények sofőrjeit büntették a rendőrök az M3-as autópályán

Román járműszerelvények sofőrjeit állították elő a rendőrök az M3-as autópályán, akiket elsőfokú határozatban három hónapra eltiltottak a vezetéstől és pénzbírságot szabtak ki rájuk.

Forrás: MTI2019. 08. 31. 15:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A police.hu honlapon szombat délelőtt publikált közlemény szerint péntek délután az M3-as autópálya geleji pihenőjénél értek tetten két sofőrt.

Az autószállító kisteherautón egy, a vontatmányon másik két személyautó volt, a szerelvények súlya a megengedett legnagyobb össztömeget az egyik járműnél több mint másfél tonnával, míg a másiknál több mint három tonnával haladta meg.

A sofőröket előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság őket még aznap meghozott elsőfokú határozatában három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.