Simicskó: Meg kell védeni Magyarország szuverenitását

A nemzeti önbecsülés, a szabadság iránti vágy és az igazságérzet fontosságára emlékeztet az 1956-os forradalom öröksége – írta a KDNP frakcióvezetője.

Magyar Nemzet
2020. 10. 23. 11:28
null
Simicskó István, Újbuda országgyűléis képviselője szerint László Imre, DK-s polgármester kiárusítja a XI. kerületet. Fotó: Bach Máté Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Simicskó István szerint miként a pesti srácok a XX. század derekán a szovjetek és a kommunizmus ellen küzdöttek, hasonlóképpen kell most megóvni Magyarország szuverenitását a politikai támadásokkal szemben és a magyarok életét, anyagi biztonságát a koronavírus-járvány időszakában. „Van egyfajta alázat, amely fegyver is, van egyfajta meghajlás, melyre csak meghajlással lehet válaszolni” – idézte Márai Sándort, hozzátéve, hogy

„így emlékezzünk most a forradalom hőseire, akik összefogással és belső hittel képesek voltak megváltoztatni Magyarország történelmét!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.