Soós Péter: Szeretek tanítani és felelősséget érzek a fiatalok iránt

Szeptembertől venne részt az SZFE-n, mint oktató, mellette pedig a Pince Színház igazgatója lenne Soós Péter.

Forrás: HÍR TV2021. 02. 01. 23:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soós Péter rendező, a Pinceszínház korábbi igazgatója volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Szeptembertől venne részt az SZFE-n, mint oktató, félállásban, mellette pedig a Pince Színház igazgatója lenne Soós Péter, aki az elmúlt időszak eseményeiről számolt be Magyarország élőben című műsorban.

„Akik ismernek engem, azok pontosan tudják, hogy egész szakmai pályámon, aki segítséget kért tőlem és én tudtam segíteni, annak segítettem és a zavaromat csak növeli az, hogy az én szolidaritásom, az én segítőkészségem vagy felelősség tudatom egy támadási felület tud lenni. Ez engem megdöbbent.” – hangsúlyozta Soós Péter rendező, az SZFE tanára.

A teljes beszélgetés ide kattintva nézhető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.