Srí Lanka-i embercsempészeket fogtak el utasaikkal Zalában

Két autóban honfitársaikat szállító Srí Lanka-i embercsempészeket fogtak el Zalában – közölte a rendőrség honlapján szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: MTI2019. 11. 06. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök az M70-es autóúton ellenőriztek hétfőn egy személyautót, amelyben két Srí Lanka-i férfi utazott. Nem sokkal később állítottak meg az M7-es autópályán egy másik gépjárművet, amiben szintén az országból származó férfiak utaztak.

Mint kiderült, a két autó utasai Olaszországba akartak eljutni, a határátlépéshez szükséges iratokkal azonban nem rendelkeztek.

A zalai rendőrök három Srí Lanka-i férfi ellen embercsempészés miatt indítottak eljárást, amiért hét honfitársukat illegálisan próbálták meg Olaszországba juttatni. A nyomozók őrizetbe vették a három férfit, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.