Magyar állampolgárok hagyták el a karantént külföldön – Videóval!

Minden korlátozó intézkedés alá vont magyar állampolgárral felveszik a kapcsolatot – számolt be a közösségi oldalán Szijjártó Péter.

Forrás: Facebook/Szijjártó Péter2020. 03. 12. 9:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Összesítést készítettünk a külföldön karanténintézkedés alatt álló magyar személyekről. Vannak jó híreink és vannak új eseteink is. Jó hír, hogy a korábban Németországban karanténintézkedés alá vont jogászhallgató hölgy elhagyhatta a karantént, és jó hír az is, hogy a korábban Japánban már hosszú hetekre karanténintézkedések alá vont három magyar tegnap, illetve a mai napon szintén elhagyhatja a karantént – számolt be a közösségi oldalán Szijjártó Péter.

A miniszter ismertette, hogy vannak új esetek is: – Egy magyar állampolgár Vietnámban került karanténba, tekintettel arra, hogy egy fertőzött személlyel utazott együtt egy repülőgépen. Az Oaklandben kikötött óceánjáró hajó fedélzetén két magyar van. Természetesen velük is felvettük a kapcsolatot, mint ahogyan négy magyar állampolgár tartózkodik egy olyan maldív-szigeteki üdülőkomplexumban, melyet a helyi hatóságok vontak karanténintézkedések alá.

– Minden korlátozó intézkedés alá vont magyar állampolgárral külföldön természetesen haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot, tartjuk is a kapcsolatot és segítünk is nekik, amiben a szabályok engedik – zárta szavait a tárcavezető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.