Méltatlan támadás egy ártatlan családanya ellen

Aljas módon azzal vádolt meg az ellenzéki sajtó egy, a kormány kampányplakátján szereplő családos anyukát, hogy a pornóiparban dolgozott. A hazugságokon alapuló történet miatt az asszony gyermekét inzultálták az iskolában.

2019. 12. 10. 16:14
null
Budapest, 2010. december 4. A Magyar Narancs nevû politikai-kulturális hetilap, üres címlappal jelent meg. A lapok a médiaszolgáltatásokról és a kommunikációról szóló törvényjavaslat elleni tiltakoznak. A címlapon mindössze ennyi olvasható: "a decemberben a parlament elé kerülõ, a médiaszolgáltásokról és a kommunikációról szóló törvénytervezet totális ellenõrzést biztosítana a Médiatanácsnak és rajta keresztül a kormányzatnak az elektronikus, internetes és nyomtatott sajtó felett. Ezzel Magyarországon 2011. január 1-jén megszûnne a sajtószabadság. Vele együtt lehetetlenülne el a vélemény és a szólás szabadsága is. Tiltakozunk, és követeljük a törvénytervezet visszavonását." MTI Fotó: Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szexiparból érkezhetett a kormány legújabb kampányarca címmel közölt hétfőn írást a Magyar Narancs. A cikkben már nem feltételes módban úgy fogalmaztak, hogy egy, a kabinet egyik plakátján szereplő nő erotika kiállítások szervezésében, és pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott korábban. A lap internetes oldala megírta, hogy az asszony 2008-2009 között Tomor András felnőttfilmes producernek dolgozott. Erről megkérdezték Tomort, aki megerősítette az értesülésülést. Kérdésre, hogy a kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre” és „ő koordinálta őket”.

A Magyar Narancs annak ellenére kitartott a történet durva tálalása mellett, hogy az asszony éppen a Tomor által elmondottak ellenkezőjét állította a lapnak, többek között azt, hogy nem dolgozott a producernek. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül valóban ismerte a férfit, aki 2005-től kezdődően az Erotika Expo, illetve az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is szervezett. A plakáton szereplő édesanya azt mondta, hogy „ha volt kiállítás, akkor kinéztek rá”, de azt is hozzátette, sosem dolgozott a pornóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.

Az utóbbi körülmény ellenére a 444.hu is nekiment a családos anyukának, és olyan címmel megismételték a Magyar Narancs által leírtakat, hogy „Pornófesztiválokra szervezhetett lányokat a kormány legújabb reklámarca”.

A Magyar Nemzet úgy tudja, azok után, hogy a balliberális sajtó meghurcolta a nőt, a kislányát inzultálták az iskolában. Tették ezt annak ellenére, hogy információink szerint az ellenzéki sajtó állításaiból lényegében semmi nem igaz. A valóság ugyanis az, hogy a nő korábban rendezvényszervező volt, majd a TV2-ban a Joshi barát című műsort szerkesztette, és soha nem dolgozott a pornóiparban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.