Tovább a merkeli úton

– A CDU elnökének választott Armin Laschettől tudjuk, hogy mire számíthatunk – fogalmazott Törcsi Péter Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója, Kovács Attila, a központ projektvezetője és Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető a legutóbbi adásban az Európai Néppárt jövőbeni lehetséges irányváltásáról is beszélgettek.

Forrás: Karc FM2021. 01. 20. 16:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az Angela Merkel által vezetett német kormánnyal Magyarországnak túlnyomó többségében harmonikus kapcsolata volt, a merkeli örökséget továbbvivő Armin Laschetet pedig kompromisszumkereső, pragmatikus politikusnak tartják, ami jó alap lehet arra, hogy a két ország viszonya a jövőben is kiegyensúlyozott legyen – fogalmazott Törcsi Péter.

– Kérdéses, hogy a CDU belső folyamatai milyen hatással lehetnek az Európai Néppártra (EPP). Véget ér-e az a politika, hogy a konzervatív irányvonalat számonkérő erőket a szőnyeg szélére állítják, vagy a Néppárt visszatér eredeti elveihez

– fogalmazott az Alapjogokért projektvezetője, Kovács Attila.

Miután Trumpot letiltották a közösségi médiaszolgáltatók, a Reszkessetek betörők! rajongóinak egy csoportja az elnök filmből való törlését is kezdeményezte.

– Példátlan, hogy a demokraták meg akarják semmisíteni Trump örökségét, és kommunista módszereket megszégyenítően törölnék ki őt a történelemből

– mondta az Alapjogokért kutatási igazgatója.

Az igazság órája, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsora minden kedden délután háromtól négyig szól a rádióban. Ismétlés szerda reggel három és négy között.

A legutóbbi adást IDE kattintva hallgathatják meg.

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazság-órája-2021-01-19-1500-1600-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.