Újra Szarvason randevúznak a városi településvezetők

Hétfőtől lehet szavazni az év polgármesterére, az év alpolgármesterére és az év jegyzőjére.

2020. 09. 02. 12:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szarvas ad otthont idén az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvénynek, a 26. Városi polgármesterek randevújának – ezt ma Babák Mihály, a település polgármestere jelentette be. A programot október 20-án a Tessedik Sámuel Múzeumban tartják.

A találkozót idén is, mint 1995 óta mindig, a Szféra rendezi meg. Oltványi Tamás, az ötletgazda-szervező cég ügyvezetője hangsúlyozta, különleges megbecsülés számára, hogy a rendezvénysorozat több mint negyedszázados története során immár másodszor Szarvas lesz a helyszín, „a varázslatos szépségű és egyre színesebb kulturális programot kínáló Kőrös menti város”. A polgármesterek, alpolgármesterek és jegyzők randevúztak már eddig Veszprémben, Szolnokon, Vácott, Kiskunfélegyházán, Szekszárdon, Szegeden, Hévízen, Budapesten, Szarvason, Gyöngyösön, Hajdúböszörményben, Kecskeméten, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Debrecenben, Szolnokon, Tihanyban, Békéscsabán, Budapesten, Pécsett, Szerencsen, Balatonfüreden, Hajdúszoboszlón, Velencén.

Az idei rendezvény főszónoka Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár lesz. Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az Év polgármestere, Év alpolgármestere és az Év jegyzője díjakat, amelyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján ( www.szferaeuropa.hu ) lehet szeptember 7-től október 12-én éjfélig. Egy e-mail-címről egy szavazat adható le.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.