Varga Mihály: Álhírekkel, mutatványokkal próbálkozik Tordai Bence

Továbbra is azt javaslom: Ne hagyjuk magunkat provokálni – írta a pénzügyminiszter a közösségi oldalán.

Magyar Nemzet
2021. 03. 01. 16:38
null
20200702 Budapest Sajtótájékoztatót tartott a nemrég létrehozott gazdaságvédelmi operatív törzs, az aktuális kérdésekről a törzs tagjai. Képen: Varga Mihály pénzügyminiszter Fotó: Bach Máté BPM Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tordai… Tudják, ő az a képviselő, aki politikusként még semmi hasznosat nem tett, kivéve a családjának, mivel a 2019-es önkormányzati választás után gyorsan betette feleségét a II. kerületi ellenzéki vezetésű önkormányzatba. Most bajban van, mivel valószínű Budán, a 4. választókerületben is lesz ellenzéki előválasztás, neki pedig a felmérések szerint Berg alpolgármester és Kálmán Olga (egykori „független”) újságíró mellett nincs esélye” – írta Varga Mihály a közösségi oldalán Tordai Bence (Párbeszéd) mai parlamenti szerepléséről.

„Tordai próbálkozik mutatványokkal, álhírekkel, múltkor a telefonjával ugrott elém, hátha mondok valami karcosat (fotó mellékelve). A telefont egy héttel ezelőtt már a zsebébe dugta, és miközben egy kollégámmal beszélgetni próbáltam, amatőr módon elrejtett kamerájával folyamatosan közbevágott, provokált. Ma ismét műsort csinált, ráadásul a parlamenti ülésteremben, amiért a levezető elnök figyelmeztette a magáról megfeledkezett kollégát. Mit mondjak? Sajnálom szegényt… Sok ilyen lesz még, másokkal is, ezért továbbra is azt javaslom: Ne hagyjuk magunkat provokálni! A munkánkkal foglalkozzunk, hogy választott képviselőként azokat szolgáljuk, akik bennünket megválasztottak” – írta Varga Mihály.

 

Tordai… Tudják, ő az a képviselő, aki politikusként még semmi hasznosat nem tett, kivéve a családjának, mivel a 2019-es ...

Közzétette: Varga Mihály – & nbsp; 2021. március 1., hétfő </ blockquote> </ div>

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.