Visszataszító és kegyeletsértő, amit Hadházy Ákos művel

A kormánypártok szerint Hadházy Ákos a szentendrei halottasházból közzétett videójával átlépett minden határt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 01. 11. 15:24
null
Van, akinek semmi sem szent... Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszataszító, aljas és kegyeletsértő, amit Hadházy Ákos művel, aki a kormány elleni gyűlölete miatt elveszítette józan gondolkodását – reagált a Hadházy Ákos által közzétett videóra a KDNP frakciószóvivője.

Nacsa Lőrinc kiemelte:

vizsgálat is bizonyította, hogy az ellenzéki képviselő minden állítása hazugság, hiszen nem a kormány a temető fenntartója, az elhunytak pedig nem a koronavírus következtében haltak meg.

Az ügyet a hatóságok tisztázták, ugyanakkor felmerül pár kérdés – folytatta Nacsa Lőrinc, aki kijelentette, hogy a kormánypártok választ várnak arra, hogy Hadházy Ákos megbízásából készítették-e a videót. A munkatársait vagy más hozzá közel álló személyt bízott meg azzal, hogy leforgassa a szentendrei videót? – firtatta.

Nem elég, hogy a védekezést, az egészségügyi szakembereket, a járványügyi dolgozókat támadja, álhíreket gyárt, még kegyeletsértő is a baloldali képviselő

– nyomatékosította Nacsa Lőrinc, hozzátéve, hogy várják Hadházy Ákos válaszait.

Miképpen a Magyar Nemzet is beszámolt róla, néhány nappal korábban Hadházy Ákos a Facebook-oldalára kitett egy videót, ami szerint a szentendrei halottasházban olyan méltatlan körülmények uralkodnak, hogy a holttesteket kénytelenek egymás hegyén-hátán tárolni. A független képviselő emiatt természetesen a kormányt bírálta, ellenben kiderült, hogy az általa mutogatott felvételek a szentendrei önkormányzat felügyelete alá tartozó és fenntartásában működő halottasházban készültek, a szentendrei polgármester pedig nem más, mint a baloldal által támogatott Fülöp Zsolt. A kegyeletsértő videóról, amellyel Hadházy a kormányzati járványkezelést akarta támadni, az ellenzéki pártok is erősen hallgatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.