Völner Pál: Nem adhatjuk fel a küzdelmet!

Ismét a bevándorláspolitikája miatt támadja Magyarország Kormányát az Európai Bizottság.

Magyar Nemzet
2020. 10. 30. 17:42
VÖLNER Pál
Budapest, 2020. május 5. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szólal fel napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 5-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uniós menekültügyi jogszabályok helytelen alkalmazására hivatkozva indított kötelezettségszegési eljárást hazánkkal szemben az Európai Bizottság, amely szerint a járvány alatt bevezetett intézkedések ellentétesek az uniós joggal – jelezte közösségi oldalán az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Völner Pál kiemelte, hogy mindezt akkor teszik, amikor Franciaországban dúl a terror, Allah Akbar! felkiáltással lefejeznek, kivégeznek keresztény embereket, és mindemellett az egész kontinens a vírus ellen küzd.

„Az uniós bürokraták és a baloldal mintha végleg megszakította volna a kapcsolatot a valósággal. Ha rajtuk múlik, Európa elpusztul. Mi ezért sem adhatjuk fel a küzdelmet. Harcolnunk kell az értékeinkért, érdekeinkért és a gyermekeink jövőjéért!”

– hívta fel a figyelmet az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.