Bordélyházat nyitottak a fogadóban: TEK-esek csaptak le a két férfira

Három nő nyújtott szexuális szolgáltatást a vendégeknek. A bevételt elvették tőlük.

MN
2017. 06. 22. 8:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. István 61 éves bajai lakos és 66éves sükösdi társa ellen folytat nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya – írja honlapján a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint S. István sükösdi bérelt fogadójában három nő pénzért cserébe szexuális szolgálatatást nyújtott a vendégeknek. A bevételt a bajai férfi tette zsebre, aki ebből fedezte a kiadásait és fizette a nőket. A befolyt összegből társa is kapott, és felügyelte a bordélyházban a folyamatos munkavégzést, illetve alkalmanként ügyfelekhez szállította a nőket.

A TEK kedden csapott le gyanúsítottakra, és felszámolta a bordélyházat. Miután a két férfit kihallgatták, őrizetbe vették, és kérték előzetes letartóztatásukat.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.