Elfogták az állampusztai börtönből megszökött rabot

A 22 éves férfi lopás miatt töltötte 60 napos büntetőjogi elzárását.

MN
2017. 07. 11. 12:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság szabadnapos munkatársa, az akasztói körzeti megbízott kedden reggel Akasztó településen elfogta azt a fogvatartottat, aki hétfőn délelőtt engedély nélkül távozott az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mellett működő sertéstelep területéről, ahol a börtön foglalkoztatási programjában munkavégzését kellett volna teljesítenie – írja a Police.hu.

A 22 éves M. Richárd lopás miatt töltötte 60 napos büntetőjogi elzárását, büntetéséből mindösszesen 46 nap lett volna még hátra. A férfival szemben fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kalocsai Rendőrkapitányság. A kiskőrösi rendőrök a férfit átadták a Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.