Kilométeres a torlódás az M3-ason

Az M5-ösön eközben egy kamion és egy kisteherautó ütközött.

MN
2017. 07. 17. 6:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisebb koccanásos balesetek történtek az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Bag közelében hétfő reggel, a térségben több kilométeres a torlódás – közölte internetes oldalán az Útinform. A 3-as úton is torlódás van, Aszód és Gödöllő között.

Hétfő reggel az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, Gödöllő térségében négy személyautó is összeütközött – írja az MTI.

Az M5-s autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kistelek térségében eközben egy kamion és egy kisteherautó ütközött. A műszaki mentést a kisteleki hivatásos tűzoltók végzik – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Az első információk szerint a balesetben senki nem sérült meg, a teherautó kisebb mértékben megrongálódott. A mentési munkálatokat a sztráda leállósávjában végzik az egységek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.