Egy kiló heroint találtak egy buszban Röszkén

Szúrópróbaszerűen kiválasztott poggyászokat vizsgáltak át.

MTI
2017. 08. 21. 11:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, hogy a pénzügyőrök egy Szerbiából Ausztriába tartó, szerb rendszámú autóbuszt és annak utasait ellenőrizték. A szúrópróbaszerűen kiválasztott poggyászok között az egyik táskában öt, fóliába tekert csomagot találtak, melyek az előzetes szakértői vélemény szerint megközelítőleg egy kilogramm heroint, valamint körülbelül három kilogramm, a kábítószer tömegének növelésére alkalmas adalékanyagot tartalmaztak.

A 6 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószert, valamint adalékanyagot és a szerb utast a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a rendőröknek, akik a férfit őrizetbe vették, ellene kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – tudatta az alezredes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.