Takarítók loptak karórákat egy erzsébetvárosi szállodában

Az eltulajdonított tárgyak értéke csaknem húszmillió forint volt.

MN
2017. 08. 24. 6:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök elfogták azt a két nőt, aki egy erzsébetvárosi szállodából ellopta egy vendég nagy értékű karóráit – írja a Police.hu.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 24 éves budapesti nő és kollégája, egy 28 éves szomolyai lakos takarítónőként dolgozott egy erzsébetvárosi szállodában. Vasárnap a délutáni órákban a két nő bement az egyik apartmanba, majd felfeszítette egy vendég bőröndjét, és kilopott belőle hat karórát csaknem húszmillió forint értékben.

A rendőrök beazonosították az elkövetőket, majd kedden a délelőtti órákban elfogták őket Budapesten, IV., illetve XIII. kerületi lakásukban. A nyomozók a 24 éves budapesti nő lakásán tartott házkutatáskor hiánytalanul megtalálták a korábban ellopott órákat.

A két nőt – őrizetbe vételük mellett – lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.