Több mint egy kiló aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén

A négymillió forintra becsült értékű ékszerszállítmányt lefoglalták.

MTI
2017. 08. 24. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte: egy német rendszámú autó és utasai csomagjainak tételes ellenőrzése során az utastérben egy takaróba tekert, fekete táskát találtak, amelyből több mint 1200 gramm arany ékszer került elő.

A német férfi elmondta, hogy az ékszerek nem az ő tulajdonában vannak, csak szívességből viszi Németországba, azok származását hitelt érdemlő módon nem tudta igazolni – tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a négymillió forintra becsült értékű ékszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.