Öngyilkos lett egy őrizetes Tatabányán

Az eset körülményeit hatósági eljárás keretében vizsgálják.

MN
2017. 09. 29. 5:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Önkezével vetett véget az életének egy őrizetben lévő 49 éves férfi csütörtök délután a tatabányai rendőrkapitányság fogdájában – írja a Kemma.hu.

A portál szerint az őrök, miután rátaláltak a fogvatartottra, azonnal megkezdték az újraélesztését, és értesítették a mentőket, akik az újraélesztést folytatták, azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A férfi halálának körülményeit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenes 116-123-as vagy 06-80/820-111-es telefonszámot!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.