Emberölés Tatabányán

A rendőrség elfogta és előállította a két férfit, a 87 éves sértett a kórházban életét vesztette.

MN
2017. 10. 05. 5:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytat büntetőeljárást V. György 19 éves tatabányai lakos és társa ellen – olvasható a Police.hu-n.

Az adatok szerint V. György gyanúsított 2017. október 1-jén Tatabányán, egy családi házban bántalmazott egy 87 éves, idős asszonyt, majd tőle készpénzt tulajdonított el, végül a szerzett értékkel együtt elmenekült. A bántalmazott asszonyt a szomszédok találták meg, azonnal mentőt hívtak hozzá, amely kórházba szállította. A helyszínen erőszakos bűncselekmény nyomai voltak láthatók, ezért értesítették a rendőröket.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói együttműködve a tatabányai rendőrkapitányság rendőreivel a két férfit elfogták, és október 2-án a délutáni órákban előállították. A gondos orvosi ellátás ellenére 2017. október 3-án a kórházban életét vesztette a 87 éves sértett. V. Györgyöt és társát a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.