Ismét őrizetben a száguldozó M. Richárd

Megszegte a házi őrizet szabályait.

MN
2018. 02. 23. 13:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vették a rendőrök a Dózsa György úti baleset kapcsán meggyanúsított M. Richárdot – írja a Pesti Srácok. A híroldal szerint a „kabrióst” – aki a Kassák Lajos és a Dózsa György út találkozásánál tavaly jogosítvány nélkül száguldva két ember halálát okozta – a házi őrizet szabályainak megsértése miatt fogták el, csütörtökön kora délután. A rendőrség emellett közölte a portállal, hogy kezdeményezni fogják M. Richárd előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ráadásul a kecskeméti maffiaper egykori érintettjét a bíróság tavaly garázdaság vétsége miatt jogerősen felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte. A Pesti Srácok összeállítása szerint a nehézfiú egy külföldi nővel keveredett összetűzésbe egy bevásárlóközpont parkolójában, majd megrúgta és megütötte a hölgy segítségére siető férfit is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.