Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Deák Dániel

37 cikk 1/4 oldal

Minden kutatóintézet Tarlós győzelmét valószínűsíti

A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai ügyvezető igazgatója vitatkoznak, a téma a vasárnapi választások, de szóba kerül a botrányokkal tarkított kampány finish is, a műsorvezető Szarvas Szilveszter.

Karácsony Gyurcsányék útjában áll

Míg a nyilvánosság előtt támogatóan szólalnak fel a közös ellenzéki jelölt kapcsán, a színfalak mögött mindent megtesznek Karácsony bukása érdekében.

Javult a megítélésünk

Megritkultak a korábbi időszakra jellemző, ellenséges médiatartalmak. Bár a német sajtó továbbra is kritikus a magyar kormánnyal, ritkábbak lettek a közvetlen támadások.

Nincsen előre lefutott meccs

A magyar választók számára intő példa lehet Olaszország, ahol az ellentétes társadalmi elvárás ellenére, nagy meglepetésre, ismételten baloldali kormány került hatalomba.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …