Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 13., hétfő, Jenő napja
HÍR TV – CIVIL KÖRSzerbiával lehetne bővíteni a V4-eket.

Címke: Dunakanyar

9 cikk 1/1 oldal

Kultúrsivatag készül a Dunakanyarban

Maximális fordulatszámon folyik a kultúra rombolás a Dunakanyarban. Az októberben ellenzéki vezetést választó Szentendrén elkerülhetetlennek tűnik a páratlan kulturális kínálat elvesztése.

Folytatódik az országos strandfejlesztési program

Országszerte 86 strand újulhat meg 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással – közölte Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese.

Újraindult a vonatközlekedés a Dunakanyarban

Újraindult a vonatközlekedés a Dunakanyarban, Vác és Verőce között azonban csak egy vágányon haladnak a szerelvények – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Panzió-újranyitási láz indulhat a Dunakanyarban

A Balaton után a Dunakanyar térségére kiírt, 750 millió forintos keretösszegű pályázattal folytatódik a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program keretében indult országos szálláshelyfejlesztés, amelynek révén panzió-újranyitási láz indulhat – írta a Világgazdaság pénteken.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …