Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: ELTE

129 cikk 1/13 oldal

Nyilvánosak a felsőoktatási ponthatárok

Nyilvánosságra hozták Budapesten szerda este a 2019. évi általános felsőoktatási felvételi ponthatárait, amelyeket a felvi.hu oldalon is közzétettek.

Csaknem 400 millióból újul meg az ELTE Bolyai János Iskola

Összesen közel 400 millió forintos beruházással megújul az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Szombathelyen – közölte Scheuer Gyula, a felsőoktatási intézmény kancellára az MTI-vel.

Seprű az ajtóban

A volt debreceni református kollégista, egykori alkotmánybíró az MTA legbecsesebb elismerését, az Akadémiai Aranyérmet vehette át a májusi közgyűlésen.

Az agy gyakori részgráfjait azonosították az ELTE kutatói

Az agy gyakori részgráfjait azonosították az ELTE matematikus kutatói; a lista azért különösen fontos, mert a funkcionális agyi áramkörök összetevőinek felismerésével érthető csak meg pontosabban az agy működése.

Győzhetnek-e a jakok?

A Philip C. Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédverseny hatvan éve alatt az első alkalommal hozhatták haza magyarok a vándorkupát.

Megreformálnák a tanári pályaalkalmasságit

A reformot szorgalmazó HÖOK szerint szükséges, hogy a jelölteket ne csak alkalmassá vagy alkalmatlanná nyilvánítsák, hanem a bizottsági szakértők valódi szakvéleményeket fogalmazzanak meg róluk.
129 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.