Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: Jakab Péter

53 cikk 1/6 oldal

Kemény szavakkal reagált az ellenzék

Kocsis Máté az ellenzéki pártokra reagálva úgy összegzett: azért kell szembefordulni a liberális ellenzékkel, mert nem a magyar családok, hanem a külföldiek érde­keit képviselik Magyarországon.

Lassan kocsmai szintre süllyed az ellenzék

A korábbi évekből újrahasznosított beszéd, komédiába illő javaslatok – ezek jellemzik most az ellenzéknek a 2020-as központi költségvetés országgyűlési vitájában nyújtott teljesítményét.

Méltatlanok

Ha valahol tapasztalhatunk demokratikus deficitet, az éppen az Országgyűlés, ahol az ellenzéki pártok évek óta nem folytatnak érdemi munkát, sőt olykor erőszakkal próbálják akadályozni a törvényhozást.

Kocsis Máté: Weber és Timmermans elbuktak

Napirend előtt, a jobbikos Jakab Péter személyeskedésektől ezúttal sem mentes felszólalásában arról beszélt, hogy a kormány mindenkit meglop, a szocialisták pedig az egészségügy helyzetéért aggódtak.

Őszig a helyén marad a Jobbik-elnökség

Lemondott a Jobbik elnöksége, de nem azonnali hatállyal. Őszig kitart a vezetés, a tervek szerint az önkormányzati választás után dönt a választmány a személyi cserékről.

Néppárti álomból törpepárti valóság

Totális vereséggel ér fel a Jobbik egyetlen mandátuma, amit a vasárnapi európai parlamenti választáson szerzett. A személyi következmények azonban elmaradnak, a párt vezetői magyarázkodásba kezdtek.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.