Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: Jakab Péter

38 cikk 1/4 oldal

Újabb szakadás fenyegeti a Jobbikot

Belharcokkal teli elnökválasztás előtt áll a Jobbik, úgy tűnik, többen ellenzik Jakab Péter pártvezetővé választását, mondván, az egyenes út a balliberális pártokkal való teljes összeboruláshoz.

Jakab Péter nem adta fel pártelnöki álmait

Január végén tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik, ahol új elnököt és alelnököket választanak. Jakab Péter pedig bejelentette, ismét megméreti magát.

A parlamenti agresszió megfékezése

A jelenlegi balliberális ellenzék szinte napra pontosan egy éve, tavaly december 12. óta sorozatosan felrúgja a parlamenti élet normális menetét.

Súlyos árat fizetnek majd a rendbontó képviselők

Az Országgyűlés kedden – a kormány családvédelmi akciótervének részeként – lehetővé tette, hogy a még nem nyugdíjas nagyszülők a jövő év első napjától jogosulttá válhassanak a gyermekgondozási díjra.

Orbán Viktor: Epeömléseket kapok, nem kérdéseket

Ismét frappáns válaszokat adott Orbán Viktor az Országgyűlésben az azonnali kérdések órájában, amikor ellenzéki képviselők igyekeztek fogást találni a miniszterelnökön.

Kocsis: Ocsmányságnak nincs helye

A szerdai plenáris ülés sem telt el botrányok nélkül, dacára annak, hogy a képviselők épp az ellenzék rendbontó, megbotránkoztató viselkedésének a megfékezésére irányuló törvényjavaslatot vitatták meg.

Retardáltak

Kocsmai tahó stílus, keveredve a ripacskodással.

Jakab miniszterelnökségről ábrándozik

Beült Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti székébe Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője, és Jakab István levezető elnök többszöri figyelmeztetése ellenére sem volt hajlandó visszaülni saját helyére.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …