Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: Jakab Péter

69 cikk 1/7 oldal

Vizsgálják a Jobbik telefonos kampányát

Egy diabétesszel küzdő gyermek édesapja a Magyar Nemzetnek felháborodva számolt be róla, hogy beteg gyermeke szenzortelefonján is kereste őket a Jobbik elnöke.

Jakab Péter telefonon támadja a kabinetet

A párt közleménye alapján egy egyszerű tájékoztató kampánynak tűnhet Jakab Péter telefonhívása, azonban a teljes üzenetet meghallgatva világos, hogy nem erről van szó.

Minél rosszabb, annál jobb – az ellenzéknek

Az ellenzéki politikusoknak a kormánynak való ártáson kívül semmi, de semmi nem számít, sem nemzetérdek, sem emberiességi szempontok, de még a saját jól felfogott választópolgári érdek sem.

Telefonbetyár

Helló, melósok! Ha nem lett volna elég bajotok a világjárvány kellős közepén, most még itt vagyok én is. Jakab Péter vagyok, és mindent jobban tudok.

Ellenzéki fanyalgás és ötletbörze

A kormányfő által bejelentett gazdasági intézkedések még mindig nem elegendőek a járvány gazdasági és társadalmi hatásainak kezelésére – közölte Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

Felelősség és üresség

Tóth Bertalan előállt mindenféle ötlettel, amelyen a kormány már régen túl van, vagy amelyeket meg fog tenni, anélkül is, hogy erre a vattacukor-nehézségű Tóth Bertalan figyelmeztetné.

Dekameron

Egy szó, mint száz: ezek mind a vírusnak szurkolnak. Ezért tesznek és mondanak bármit, szemrebbenés nélkül. És a kormány bármit is tesz, az rossz.
69 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …