Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: jegybank

25 cikk 1/3 oldal

Magyar vizsla-emlékérmét bocsát ki a jegybank

Emlékérmét bocsát ki szombaton Magyar vizsla megnevezéssel a Magyar Nemzeti Bank az Országos Vadásznap alkalmából, valamint új, a magyar pásztor- és vadászkutyafajtákat bemutató sorozatot indít.

MNB: Továbbra is gond a jelzáloghitelek kamatkockázata

A pénzpiacokon változatlanul kihívást jelent a jelzáloghitelek kamatkockázata a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss Pénzügyi fogyasztóvédelmi jelentése szerint – mondta Szeniczey Gergő, a jegybank fogyasztóvédelemért és piacfelügyeletért felelős ügyvezető igazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Negyedszázados mélypontra esett a kínai gazdaság növekedése

Legalább huszonhét éve nem nőtt olyan lassú ütemben a kínai gazdaság, mint az idei második negyedévben. Ezt szakértők az amerikai—kínai kereskedelmi háborúnak áldozatul eső bel- és külföldi kereslet visszaesésével magyarázzák. S bár az ipari termelés és a kiskereskedelmi forgalom egyaránt a várakozásokon felül teljesített az idei első fél évben, elemzők szerint ennek üteme nem lesz fenntartható, ezért Peking a következő hónapokban várhatóan további gazdaságélénkítő intézkedésekkel rukkol elő.

Kihívója akadt a népszerű kölcsönnek

A babaváró hitel és a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránti jelentős érdeklődés ellenére nem csökken a piaci kamatozású lakáshitelek népszerűsége.

Az MNB csatlakozott az Energiahatékony jelzálog kezdeményezéshez

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) zöld programja keretében csatlakozott az Energiahatékony jelzálog kezdeményezés (Energy Efficient Mortgages Initiative) elnevezésű európai platform tanácsadó testületéhez – jelentette be a jegybank pénteken, a honlapján.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …