Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 27., kedd, Szabina napja
HÍR TV – Sajtóklub:Varju László már nem is tudja, hogy hazudik

Címke: kitörés

6 cikk 1/1 oldal

Bakondi: többen kitörtek a karantén alá helyezett migránstáborból

Több migráns kitört a koronavírus-járvány miatt karantén alá helyezett, Leszbosz szigetén található Moria menekülttáborból, ahol tűz ütött ki. Többen közülük a magyar határ felé vehetik útjukat – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Ha kell, történész

Az a Karigeri hirdetett bojkottot a Hír TV ellen, aki összeállt mások mellett azzal a Jobbikkal, amelynek képviselői az utóbbi időben egyre-másra keveredtek antiszemita botrányokba.

Öngyilkosok lettek, mert féltek a szovjetektől

Hány civil halt meg 75 évvel ezelőtt az ostromkor és mi okozta a tömeges öngyilkossági hullámot? Erről és sok másról beszélgettünk Mihályi Balázzsal az új könyve kapcsán.

A nő, akit lovakkal tépettek szét

Még élnek emberek, akik hitelesen tanúsítják, hogyan élte át egy civil az 1945. február 11–16. között lezajlott budapesti kitörési kísérletet. Ilyen kortanú Bauerné Palányi Mária.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …