Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: listák

18 cikk 1/2 oldal

Budai Gyula: Az ellenzék kiállt Czeglédy mellett

Mindenképpen be kellett zárni azt a kiskaput, amely lehetőséget adott arra, hogy köztörvényes bűncselekménnyel gyanúsított személyeket bizonyos pártok feltegyenek a listájukra.

Lejár az EP-listák bejelentésének határideje

Lejár kedden 16 órakor az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak májusi választására állított listák bejelentésének határideje, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) eddig hét listát vett nyilvántartásba.

Már huszonkét párt közül választhatunk május 26-án

A Magyar Posta megkezdte a május 26-i európai parlamenti választás értesítőinek kézbesítését. A 7,9 millió választópolgárnak legkésőbb április 5-ig meg kell kapnia a névre szóló küldeményt.

Menekülés Brüsszelbe

Vajon milyen politikai vonzerőt gyakorolhat az 1956 utáni megtorlás egyik vezéralakja, Apró Antal unokájának neve a közvélemény szemében?
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.