Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: minimálbér

30 cikk 1/3 oldal

Sületlenség az európai minimálbér

Dobrev Klára éppen azoknak ártana, akiknek látszólag kedvezni akar. Ráadásul elveszne az a költségelőnyünk, amely eddig rengeteg külföldi beruházást hazánkba vonzott.

Európa elutasítja Dobrevék ötletét

Magára maradt Dobrev Klára és pártja, a Demokratikus Koalíció az európai minimálbérötletével, noha a Gyurcsány-párt tagjai még tegnap is arról beszéltek, Brüsszel támogatja javaslatukat.

Szándék sincs a közös bérezési gyakorlatra

Az európai szocialisták által erőltetett egységes európai minimálbér egyértelmű elbukását követően egyre elképzelhetetlenebbnek tűnik az összeg meghatározására vonatkozó egységes gyakorlat kialakítása is.

Hetedik éve töretlenül emelkednek a bérek

Schanda Tamás elsősorban a gazdasági növekedésnek és az adócsökkentéseknek tulajdonítja a csaknem hét éve tartó bérnövekedést, és arra számít, hogy idén az átlagkeresetek legalább nyolc-kilenc százalékkal emelkednek.

Átalakításra vár a minimálbérezés

Napirendre kerülhet a minimálbérezési rendszer teljes átalakítása, a két alkalmazott összeg arányos egységesítésével. Az egységes kereset idén bruttó 199 ezer forintra jönne ki.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …