Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja
HÍR TV – Keménymag:Az ellenzékiek nem ismerik el hibájukat

Címke: MSZP-Párbeszéd

24 cikk 1/3 oldal

Vezet a Fidesz–KDNP az összefogással szemben is

Egy most vasárnap esedékes választáson a Fidesz–KDNP országos listájára a magyarok 52 százaléka szavazna, a kormánypártok politikáját továbbra is több mint hárommillióan támogatják.

Karácsony a Fidesz–KDNP projektjével kampányol

A Tarlós István főpolgármestersége alatt elindított, tervezés és engedélyezés alatt lévő projekttel, a HÉV és a metró összekötésével kampányol Karácsony Gergely.

Szanyi szerint milliókat oszt magának a párt elnöksége

A vezetőség tényleg hülyének és rabszolgának nézi a tagságot, miközben maguknak osztogatják a félmilliós meg egymilliós fizetéseket — mondta a múlt pénteken felfüggesztett Szanyi Tibor.

Egyetlen jelölt sem esélyes Tarlós ellen

Deák Dániel szerint ugyanakkor az előválasztás az utolsó lehetőség arra, hogy az európai parlamenti választások nyomán jelentősen meggyengült MSZP-Párbeszéd megtartsa pozícióját.

Karácsony Gergely ismét bizonyította alkalmatlanságát

Karácsony Gergely és Szabó Tímea azt sem tudja, hogy a megállapodás, amelyet Orbán Viktor és Tarlós István kötött 2018 novemberében, több mint 1000 milliárd forintnyi fejlesztést jelent Budapestnek

Ígéretözönnel kampányol Karácsony

Nem cáfolta egyértelműen Karácsony Gergely, hogy a milliárdos veszteséget termelő parkolási szerződések idején hivatalban lévő Makranczy László pénzt kapott a hallgatásáért cserébe.

Nem jutottak volna be a szocialisták a parlamentbe

Ha a mostani EP-választás eredményei alapján kellene szétosztani a magyar parlamenti mandátumokat is, az ellenzéki pártok közül a legnagyobb parlamenti frakcióval a DK rendelkezne.

Keserű sors várhat az MSZP-Párbeszédre

A XXI. Század Intézet által közzétett elemzés rámutat, a mindent elsöprő győzelmet arató Fidesz mellett csak három ellenzéki pártnak lenne frakciója az Országgyűlésben.

Századvég: Szakadék szélén az ellenzék

A várakozásoknak megfelelően pedig a Fidesz-KDNP helyzete nemhogy nem ingott meg, hanem növelni is tudták súlyukat, az „az ellenzéknek pedig egy egyre kisebb torta újraszeletelése jutott”.

13:8

Ez így kiegyensúlyozott erőviszonyok mellett persze értelmetlen arányszám lenne, de a hazai ellenzék tavalyi veresége után is e gyermekded, átlátszó fondorlattal számolva igyekezett kisebbségnek láttatni a többséget.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …