Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 19., szombat, Gyárfás napja
HÍR TV - INFORMÁTORSzámháborúba kezdett a Gyurcsány-párt

Címke: Póczik József

8 cikk 1/1 oldal

Borkai-ügy: minden út Gyurcsányékhoz vezet

A gyanú szerint Póczik József korábbi DK-s politikus zsarolhatta az ominózus felvételeken szereplőket. Az ördög ügyvédje blog egyik adminisztrátora egy szombathelyi baloldalhoz köthető személy, Horváth Csaba

Visszaléphet Győrben a Gyurcsány-párt jelöltje

Glázer Tímea visszalépése azért is lenne különös, mert november elején még azt hangoztatta, kész az újraindulásra, s ha kell, akár előválasztáson is megméreti magát.

A DK már szabadulna Póczik Józseftől

A Demokratikus Koalíció két tagja is szükségét érezte, hogy pártja nevében kihátráljon Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán megzsarolásának történetéből, egyben elhatárolódjon volt párttársuktól.

A nyomozók célkeresztjében van már az „ördög ügyvédje”

Hamis vád és nagy nyilvánosság miatt elkövetett rágalmazásért meggyanúsíthatják az „ördög ügyvédjét”, aki forrá­saink szerint nem magányos elkövető, hanem több személy egy ellenzéki párthoz közelálló körből.

Póczik mostohafia rendezhette az orgiát

Az Index szerint F. Gábor eszelte ki, hogy a barátnőjével felvételeket készítenek a hajón. A férfi korábban jóban volt Borkai Zsolt barátjával, Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel, aki szintén szerepelt a képeken.

DK-s jelölt zsarolhatta meg Borkai Zsoltékat

A Gyurcsány Ferenc vezette DK önkormányzati képviselőjelöltje volt korábban az az egykori válogatott labdarúgó, akit hétfőn előállított a rendőrség a Borkai-zsarolás ügyében.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége