Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – CsörteEurópa rosszabbul teljesít, mint 30 éve.

Címke: Spar

14 cikk 1/2 oldal

Nehezen bírták az áruházak a hosszú hétvégi rohamot

Akadozhatott a Spar-áruházak központi áruellátása az augusztus 20-i hosszú hétvégén, emiatt több üdülőövezeti településen alapvető élelmiszerek hiányoztak az üzletlánc egységeiből.

A pálmaolajos termékek elkülönítését kérik a boltoktól

A Tudatos Vásárlók Egyesülete kérése, hogy a boltokban tegyék egy helyen elérhetővé a tudatos vásárlóknak azokat a feldolgozott élelmiszereket, amelyekben nincs pálmaolaj, pálmazsír vagy pálmamagolaj.

Áremelést hoz a munkaerőhiány

Felgyorsulhat az árak emelkedése július­tól: óriási versenykényszerben vannak az áruházláncok és a kisebb boltok is, mert kevés a megfelelő kiszolgáláshoz szükséges munkaerő.

Nincs egyeztetés a Sparnál

Elmaradt az egyeztetés a bérvitában a Spar áruházlánc és a targoncás munkakörben alkalmazott dolgozókat képviselő ügyvéd, illetve a szakszervezet között.

Egyeztetést kezdeményezett a Spar

A munkavállalók által megbízott ügyvéd elmondta: eddig több mint húsz dolgozó ügye került hozzá, esetükben folyamatosan végzik a számításokat, illetve fogalmazzák a felszólító leveleket.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …