Egy jó farmer 5 kiló mínusz – segítünk választani

A jó öreg farmer talán az egyetlen olyan ruhadarab, mely 150 éve tartja magát, és garantáltan nem megy ki a divatból. Hogy mi a titok? Anyaga elnyűhetetlen és kivétel nélkül mindenkit fiatalít! Fontos persze, hogy megtaláljuk az alkatunkhoz leginkább illő fazont, de összeállításunk segítségével biztosan sikerülni fog!

Forrás: Diéta és Fitnesz2021. 01. 20. 12:40
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerekded alkat

Érdemes a passzentos, a szűk farmer fazonjában gondolkodni, mivel ez hosszabbnak mutatja a lábat. A bő szárrész, akárcsak a nyomott mintás anyag minden esetben a túlsúlyosság hatását kelti – ezek tehát szóba sem jöhetnek. Az egyszínű, pláne a sötét árnyalatú farmerek viszont nyújtanak, inkább ezeket részesítsük előnyben. A nadrág szára mindig érjen egészen a cipőig, ne hajtsuk fel, mert ezzel optikailag értékes centiket veszítünk a lábhosszból – írja a diétaésfitnesz.hu.

Tilos: Hátsó zsebek nélküli fazon

Ajánlott: Erős, vastag farmerszövet

Fotó: Pexels

Fiús alkat

Ha a lapos fenék és a túl keskeny csípő formásabbá varázsolása a cél, válasszunk olyan farmert, melynek hátsó zsebei mintázottak, esetleg rátétesek – ezek a megoldások ugyanis gömbölyítik a popsit. Előnyös a csípőfazon, mert épp ott szélesít, ahol kell. A combokon passzentos, térdtől lefelé bővülő trapéz fazon cselesen elrejti a túl vékony lábszárakat, s mivel tökéletes hozzá a magas sarkú cipő, mindenképpen a nőiességet erősíti. Trapéz fazonhoz mindig szűk felsőrészt vegyünk fel.

Tilos: halásznadrág

Ajánlott: világos, élénk színek

Homokóra alkat

Ennél az alkatnál könnyen alakul ki has-tájéki súlyfelesleg, melyet magasított derekú fazonnal lehet legkönnyebben eltakarni. Ez a szabásvonal azért jó, mert jótékonyan lenyomja azt a bizonyos „úszógumit”, egyúttal határozottan nőiessé tesz. Szerencsés, ha egyenes, esetleg enyhe A-vonalú farmert választanak az ilyen alkatú hölgyek.

Tilos: Egymástól túl távolálló farzsebek

Ajánlott: Hosszában enyhén koptatott farmer

Háromszög alkat:

A bootcut-fazon, a térd alatt enyhén bővülő farmer a háromszög alkatúak (szélesebb alsótest, keskenyebb felsőtest) nagy kedvence. Igyekezzenek legalább törpesarokkal viselni, különben a farmer látványában összenyomja a testet. Legjobb, ha a nadrág dereka közepes, azaz közvetlenül a köldök alatt kezdődik.

Tilos: Strech változat

Ajánlott: farmer inggel párosítani

A teljes cikk a Déita és Fitnesz oldalán érhető el.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy a lapos has diéta eredményes, a has körül lógó úszógumi gyors eltűntetése sport és éhezés nélkül igenis lehetséges! Lapos hasat szeretne? Ez a tuti módszer, ami segít!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.