Új műsorvezetővel indul az M1 turisztikai műsora

Szerdán ismét útjára indul az M1 csatorna Nyaralj itthon! című turisztikai műsora, amelyben ezúttal Farkas Bettina, az M4 Sport riportere kalauzolja a nézőket a szebbnél szebb magyarországi helyszíneken – írja a Bama.hu.

Forrás: bama.hu - mediaworks2021. 06. 15. 21:30
null
Farkas Bettina az M4 sportcsatorna riportereként Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műsorvezető az első részben Szigetszentmiklósra látogat, ahol kipróbálja a motorcsónakázást, és megcsodálja Európa második legnagyobb úszólápját is, amely a Ráckevei-Duna-ágon található – tájékoztatta az MTVA sajtóirodája kedden az MTI-t.

Farkas Bettina az M4 sportcsatorna riportereként
Fotó: Nemzeti Sport

Az augusztus végéig futó műsor, amely a Duna Televízió nyári magazinműsorában, a Nyár21-ben is látható lesz, bemutatja Magyarország turisztikai értékeit, és látványosságokra, programlehetőségekre is felhívja a figyelmet a kétperces epizódokban. A 66 adásban 66 különböző aktivitást ismerhetnek meg az érdeklődők, egyes részekben pedig népszerű sztársportolók is megjelennek.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.