Akár hatvanezer forintot spórolhat a bankszámláján, ha most jól figyel

Trükk a cikkben.

Forrás: EconomX2024. 02. 08. 13:15
Hungarian,Forint,,Woman,Holds,Wallet,With,Money,In,Hand,,Financial, pénz, készpénz
2332612197 Fotó: Andrzej Rostek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A digitálisan bankoló ügyfelek óriási előnyben vannak, a hazai bankok átlagos költségeivel számolva több mint 60 ezer forintot tudunk megspórolni éves szinten azzal, ha nem kérünk felesleges sms-eket és a készpénzhasználatot is mellőzzük – fogalmaz az ExonomX.

A portál ara hívja fel a figyelmet, hogy január végéig minden bank tájékoztatta az ügyfeleit a 2023-ban levont banki költségekről. 

Ha ön is átnézi a díjkimutatást, rengeteg pénzt spórolhat évente. 

A dokumentum díjkimutatás néven található az internetbankban vagy a pénzintézet által kiküldött levélben, amelyet fontos lenne áttekinteni, mert az összehasonlítás által könnyen láthatjuk, hogy a költségek csökkentése érdekében érdemes-e számlacsomagot vagy akár bankot váltani – fűzték hozzá. Korábban erről már a Magyar Nemzet is beszámolt, az alábbi cikkben arról is írtunk, hol találja meg a kimutatást. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.