Elhalasztják az Opus Global közgyűlését a járvány miatt

Az Opus Global Nyrt. a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel nem lát lehetőséget arra, hogy április 30-ra kitűzött éves rendes közgyűlését a meghirdetett időpontban személyes megjelenéssel megtartsák – közölte a társaság a BÉT honlapján hétfőn.

Forrás: MTI2020. 03. 30. 20:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A társaság kiemelt figyelemmel van arra, hogy a közgyűlés összehívásának időpontjában a rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni.

Amennyiben április 30-ig a veszélyhelyzet megszűnik, akkor a közgyűlési meghívóban foglaltak szerint tartják meg a közgyűlést. Újabb szabályozás hatályba lépése esetén a társaság annak megfelelően fog eljárni a részvényesek egyidejű tájékoztatása mellett – közölték.

Az Opus Global 25 forint névértékű részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek.

A papírok a hétfői kereskedést 171 forinton zárták, 1 forinttal, 0,59 százalékkal magasabban az előző záróárnál. Az elmúlt egy évben a részvények legmagasabb árfolyama 499,8 forint, a legalacsonyabb 129,2 forint volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.