Schanda Tamás: Köszönet illeti a kereskedelemben dolgozókat

Az ellátás biztosított, az áruk beérkezése folyamatos, ebben megerősítettek a kereskedelmi szövetségek képviselői és a kereskedelmi láncok vezetői is.

2020. 03. 18. 21:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyértelműen tapasztalható a kereslet növekedése az élelmiszerboltokban, ugyanakkor áruhiánnyal nem lehet találkozni – mondta tegnap Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára egy más témában tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: olyan előfordul, hogy elfogy bizonyos termék, de a helyettesítő termék rendelkezésre áll. Amikor üres polcokat látunk – folytatta –, olyankor arról van szó, hogy a bolti dolgozók nem tudnak lépést tartani a vásárlókkal a polcok feltöltésében.

– Az ellátás biztosított, az áruk beérkezése folyamatos, ebben megerősítettek a kereskedelmi szövetségek képviselői és a kereskedelmi láncok vezetői is. Velük folyamatosan kapcsolatban vagyunk, és amint ilyen típusú problémával szembesülnek, jelezni fogják – mondta Schanda Tamás. Hangsúlyozta azt is, hogy a kereskedelmi áruszállításra a határzár nem vonatkozik.

– Köszönet illeti az ellátási láncban résztvevőket, amiért az elmúlt, nehéz időszakban is becsülettel helyt álltak, ezért mindannyian hálásak lehetünk – emelte ki az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.