Sokan fizetnek kártyával a Balatonnál

Magyar Nemzet
2019. 07. 17. 13:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tovább nőtt a kártyás fizetési tranzakciók száma a balatoni hajókon és jegypénztárakban, és az elérhető kedvezmények miatt a költés nagysága is nőtt – közölte a Mastercard.

A cég és a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) négy évvel ezelőtt kezdődött együttműködése szerint a kártyabirtokosok valamennyi jegypénztárban és hajóbüfében élhetnek a készpénzmentes fizetés előnyeivel, egyérintéses fizetésre alkalmas terminálokon.

Érdemes tudni, hogy a Mastercard és a Maestro kártya birtokosai azonnali kedvezményekben részesülnek a Balatonnál a hajótársaság személyhajózási és büfészolgáltatásainak igénybevételekor, erről a Bahart honlapján is tájékozódhatnak az útra kelők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.