Debrecen újabb nagyvállalat régiós központjának ad helyet

A 4iG húsz munkatárssal kezd dolgozni, de rövid időn belül nyolcvan–száz főre kívánja bővíteni a létszámot.

Magyar Nemzet
2020. 08. 04. 14:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Debrecenben nyitotta meg legújabb régiós központját kedden a 4iG Nyrt., a társaság az észak-magyarországi gazdasági övezetben működő partnereinek kíván közvetlenebb és testre szabottabb szolgáltatásokat nyújtani – tájékoztatta a Magyar Nemzetet az informatikai vállalat.

A közlemény szerint az új ügyfelek és a magasan képzett munkaerő elérése mellett a 4iG fontosnak tartja,

hogy az informatikai képzésben és a kutatás-fejlesztési tevékenységben élenjáró, a térségben működő egyetemekkel, oktatási intézményekkel szorosabb kapcsolatot alakítson ki.

A 4iG húsz munkatárssal kezdi meg működését Debrecenben, de már rövid időn belül nyolcvan–száz főre kívánja bővíteni az új központjában dolgozók létszámát. Az informatikai vállalat legújabb debreceni irodája mellett Szegeden és Székesfehérvárott is működtet kereskedelmi és üzletfejlesztési funkciókat együttesen szolgáló központot.

A 25 éve működő, jelenleg több mint hatszázötven munkatársat foglalkoztató informatikai vállalat partnerei nemzetközi és hazai nagyvállalatok, közepes vállalkozások, kisebb gazdasági szervezetek, közművek és a közszféra szereplői, akiknek a társaság teljes körű informatikai szolgáltatásokat nyújt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.