Kellemes őszi idővel indul az első októberi hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható.

MN
2017. 10. 02. 5:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tőlünk északkeletre elhelyezkedő, hatalmas anticiklon peremén száraz, hideg levegő üli meg a Kárpát-medencét. Hétfőn a középpontjával a Brit-szigetek fölött elvonuló ciklon hidegfrontja megközelíti térségünket, de estig az időjárásunk alakításába nem szól bele, mindössze a késő délutántól északnyugaton megjelenő fátyolfelhőzet jelzi közeledtét – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Az előrejelzés szerint hétfőn általában derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nem lesz, ám napközben helyenként megélénkül a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható, késő estére többnyire 6 és 12 fok közé hűl le a levegő.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.