Rázkódott a repülő, a pilóta azt kérte az utasoktól, imádkozzanak

Ijesztően remegett az egyik Malajziába tartó gép, a pilóta végül visszafordult.

Lőrincz Tamás
2017. 06. 25. 15:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszafordult a Perth-ből Malajziába tartó repülőgép, mert nagyjából egy órával a felszállás után remegni kezdett az egész szerkezet. Az AirAsia szerint technikai probléma történt, de azt egyelőre nem árulták el, hogy mi okozta a különös rázkódást. 

„Nagyon ijesztő volt” – mondta az egyik utas, akinek a beszámolója szerint hangos durranást is hallottak. A pilóta a rázkódás miatt arra kérte az utasokat, hogy imádkozzanak, majd miután földet értek, mindenkivel kezet fogott. 

I thought I might die..... Today was my beginning the trip,but I backed to the Perth due to technical issue.... Anyway I still arrive!!! Thank you God!!! #airasia #perth #flight #tokualalumpur

saya mae (@maesaya) által megosztott bejegyzés,

Az AirAsia közleményében megerősítette, hogy a Kuala Lumpurba tartó járaton, 359 utassal a fedélzetén technikai probléma adódott. A perth-i reptér szóvivője szerint a pilóta motorhibát észlelt, ezért visszafordult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.