Élőláncot alkotva mentettek meg a strandolók egy családot Floridában

Nyolcvan ember segítségével juttatták vissza a partra a bajbajutottakat.

MTI
2017. 07. 11. 17:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Roberta Ursrey és családja a Mexikói-öböl partján fekvő strandon pihent, amikor észrevette, hogy fiai eltűntek. Keresésükre indult, és a víz felől meghallotta kiabálni a gyerekeket, akiket elragadott az áramlat. Bár a strandolók figyelmeztették, hogy ne merészkedjen a vízbe, Ursrey és öt másik családtagja beúsztak segíteni, ám ők is az öt méter mély víz foglyai lettek.

Egy nő beúszott hozzájuk, miközben férje és mások élőláncot alakítottak a család kimentésére. Akik nem tudtak úszni, azok a sekély vízben álltak. A mintegy 80 emberből álló lánc szinte teljesen elérte a bajba jutott családot, és kézről kézre adva őket, mindenkit visszajuttattak a partra.

Ursrey édesanyja súlyos szívrohamot kapott, és kórházba szállították, egy unokatestvérnek a karja tört, de mindenki más épségben megúszta a kalandot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.