Szakadékba zuhant egy magyar egyetemista Olaszországban

Nem élte túl a balesetet.

MN
2017. 08. 22. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar egyetemista egy – a liguriai régióban fekvő – nemzetközi tábor résztvevőjeként tartózkodott Olaszországban, amikor keddre virradó éjszaka az utat egy szakadéktól elválasztó sövényen átesett, és a szakadékba zuhant. Az egyetemista nem élte túl a balesetet – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a 24.hu-val.

A KKM a portál megkeresésére elmondta: az esetről az olasz rendőrség reggel értesítette a Rómában lévő nagykövetséget. „A konzul kollégák azonnal megkezdték a rokonok felkutatását. A sajnálatos hírt a konzul közölte az elhunyt édesapjával, egyúttal tájékoztatta, hogy természetesen minden konzuli segítséget megadunk” – tette hozzá a külügyi tárca.

Korábban Szijjártó Péter kedd délutáni sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy meghalt egy magyar egyetemista Olaszországban.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.