Vonat rohant egy álló szerelvénynek Philadelphiában, sokan megsérültek

Harminchárman sérültek meg, amikor egy száguldó vonat csapódott az Upper Darby megállóban várakozó szerelvénybe.

MTI
2017. 08. 22. 8:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vonatbaleset történt kedd hajnalban Philadelphia külterületén, a helyi hatóságok tájékoztatása szerint egy beérkező vonat belerohant egy utasok nélküli, álló szerelvénybe.   Upper Darby állomáson – írja az MTI.

A CNN értesülései szerint az ütközésben 33-an sérültek meg, Nicholas Micozzie, a település polgármestere azt mondta, hogy legalább négy ember állapota súlyos.

A vonat vezetőjét kórházba szállították – tette hozzá, de állapotáról nem kívánt részletekkel szolgálni.

Egy utas újságíróknak elmondta, hogy a vonat óriási erővel száguldott bele a várakozó vasúti kocsikba. „Minden vérfoltos lett” – számolt be a történtekről. A hatóságok és a délkeleti közlekedési társaság, a SEPTA szakértői jelenleg is vizsgálják a baleset körülményeit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.