Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Deutsch Tamás: Na, ugye. Győztünk!

A fideszes politikus szerint nemcsak Magyarország, hanem a lengyel-magyar szövetség, és Európa is győzött.

Forrás: ORIGO.HU2020. 12. 09. 20:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Na, ugye. Győztünk! Győzött Magyarország – kommentálta Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő a körvonalazódó uniós megállapodást a közösségi oldalán.

A politikus szerint nemcsak Magyarország, hanem a lengyel-magyar szövetség, és Európa is győzött.

Megéri kiállni a hazánkért – tette hozzá, majd a szokásos módon, az „ennyi” kifejezéssel fejezte be posztját – olvasható az Origo cikkében.

Az Origo is beszámolt róla, hogy Orbán Viktor magyar- és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő megállapodott Angela Merkellel, az unió soros elnöki tisztét betöltő Németország kancellárjával az európai uniós költségvetéssel kapcsolatos vitás kérdésekről. Ezzel Magyarországnak és Lengyelországnak jó esélye van a győzelemre az európai uniós költségvetési vitában, a közösségi források kifizetéséhez fűzött feltételrendszer ügyében.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3842528912446882&id=100000694338124

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.