Fedetlen keblek, meztelen testek és transzneműek – Ilyen volt a Fehér Ház LMBTQ-bulija

Joe Biden amerikai elnök a „Pride Month” alkalmából szivárványos bulit tartott a Fehér Házban, hogy így fejezze ki az adminisztráció támogatását az LMBTQ-közösség iránt. A nagyszabású esemény azonban egy bizarr kollégiumi buliba csapott át.

Magyar Nemzet
Forrás: v4na.com2023. 06. 13. 13:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házban tartott összejövetelt, amelyre tömegesen hívott meg szexuális másságukat nyíltan vállaló embereket, ezzel is kifejezve, hogy támogatja ezt a társadalmi csoportot. Az időjárás is kedvező volt, a jó hangulatú eseményen étel, ital és tánc várta a meghívottakat. Egy ponton azonban egy bizarr és eldurvult kollégiumi partihoz hasonlító buliba csapott át a rendezvény, az erről készült videó-és képfelvételek futótűzként terjedtek az interneten. A transznemű modell, Rose Montoya először illedelmesen kezet fogott az elnökkel és megköszönte a szívélyes meghívást, majd annyira otthon érezte magát, hogy le is dobta a textilt, megmutatva meztelen, átoperált felsőtestét. Mellette két másik férfi is félmeztelenül táncolt a kamerának, valószínűleg ők nők voltak korábban.
 


Az emberek felháborodtak a polgárpukkasztóra sikerült jeleneteken, a Twitteren tömegesen osztották meg a videót és bírálták a Biden-kormányzatot. „Komolytalan ország vagyunk” jegyezte meg egyikük.

„Ez annyira undorító és tiszteletlen a nemzetünkkel szemben. Szégyenletes, de nem meglepő” – írja egy másik felhasználó.

Egy nő pedig azt írta: „Sajnálom, de lehetetlen komolyan venni Amerikát, amikor transznemű nők mutogatják a melleiket a Fehér Ház gyepén. Joe Biden nemzetközi viccé tette az országotokat” – üzente az amerikaiaknak.

Volt, aki azt írta a videóhoz, hogy már-már azt gondolta, nem lehet bizarrabb a mai világ. Tévedett.

Joe Biden döntése valószínűleg már az újraválasztási kampány része, a demokraták ugyanis szeretnék becsalogatni a baloldali fiatalokat a választófülkékbe, az ilyen és ehhez hasonló ügyek felkarolásával igyekezve elterelni a figyelmet az ország valódi problémáiról. Az elnök a baloldali „Progress Pride” zászlót − amelynek tetején a transzneműek érdekérvényesítésének rózsaszín-kék színei vannak − középre helyeztette a Fehér Házon a pride ünnepség alkalmából.

Borítókép: Bulizók a Fehér Ház parkjában (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.