Vádat emeltek a Treat Williams halálát okozó férfi ellen

Újabb megrázó részletek is kiderültek a tragédiáról.

Magyar Nemzet
Forrás: pagesix.com2023. 08. 02. 14:18
Premiere Of P12 Films' "The Great Alaskan Race" - Arrivals
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - OCTOBER 17: Treat Williams attends the premiere of P12 Films' "The Great Alaskan Race" at ArcLight Hollywood on October 17, 2019 in Hollywood, California. Rachel Luna/Getty Images/AFP (Photo by Rachel Luna / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Rachel Luna / GETTY IMAGES/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem két hónappal az eset után vádat emeltek a Treat Williams halálos balesetét okozó férfi, Ryan M. Koss ellen – számolt be róla a PageSix. Mint az korábban a Magyar Nemzet is megírta, a hetvenegy éves színész motorbalesetben halt meg júniusban, miután a vádlott bevágott elé autójával. 

A tragédiával kapcsolatosan több új részletre is fény derült: a szemtanúk szerint a filmsztár egy ideig még magánál volt a baleset után, a mentők kérdéseire is válaszolni tudott. Ennek ellenére olyan súlyos volt az állapota, hogy helikopterrel kellett elszállítani egy New York állambeli kórházba, ahol belehalt sérüléseibe.

A hatóságok közleménye szerint Williams a súlyos traumás sérülések mellett a vérveszteségbe halt bele. 

A bírósági tárgyalás szeptemberben kezdődik, addig Koss szabadlábon védekezhet.  

Borítókép: Treat Williams (Forrás: AFP)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.