időjárás 6°C Andor , András 2023. november 30.
logo

Gulyás Gergely: A kormány döntött, marad a kamatstop

Transznemű mackóval tanítják a gyerekeket + videó

Manninger Miksa
2023.11.20. 20:37 2023.11.20. 20:44
Transznemű mackóval tanítják a gyerekeket + videó

A „Maci bemutatása” című transz érzékenyítő könyvvel tartottak felvilágosítást tízéves diákoknak Nagy-Britanniában. Az esetről egy videó is kiszivárgott, amiben az látható, hogy a tanárnő felolvas a gyerekeknek:

Thomas, a mackó nagy levegőt vett és azt mondta: önmagam kell, hogy legyek. A szívemben mindig tudtam, hogy lány mackó vagyok és nem fiú. Bárcsak a nevem Tilly lenne és nem Thomas.

A videóban később a tanárnő is megkérdezi a gyerekektől, hogy: „Ki szeretné tisztázni, hogy mit jelent a transzneműség?”

A különleges tanórát a „No Outsiders” nevű szervezet tartotta. A szervezet alapítója, Andrew Moffat akkor vált ismertebbé, amikor muszlim szülők tüntettek az ellen, hogy a gyerekeiknek az egynemű házasságokról tart felvilágosító órákat. 

A szervezet a mackós könyvvel és sok más hasonló érzékenyítő anyaggal házal iskoláknál, hogy kiskorú gyerekeknek tarthasson eligazítást. A csoport ingyenes óravázlatait iskolák százai használják a környéken, például Bristolban és Watfordban.

Az órák ellenzői is megszólaltak. Lucy Marsh, a Családi Nevelési Alapítvány (Family Education Trust) képviselője úgy fogalmazott a The Telegraph brit lapnak, hogy „azt tanítani a gyerekeknek, hogy rossz testben születhetnek, káros indoktrináció.”

Borítókép: Monzák-Simon Kriszta babakészítő mester, a maciműves kiállításának részlete a Kis Áron Magyar Játék Társaság galériájában, a főváros XI. kerületében, az Orlay utcában (Fotó: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.