Az orosz katona megkockáztatta, hogy felismerik, de mindenképpen üzenni akart a családnak

„Üdvözlök mindenkit, aki felismert: rokonokat, barátokat, feleségemet, lányomat, anyámat, apámat, nagymamámat - üdvözlök mindenkit” – ezt üzente az orosz katona.

2024. 04. 17. 20:51
Az orosz katonák nem léphetnek ki az árnyékból (Fotó: NurPhoto via AFP/Dmytro Smolienko)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Üdvözlök mindenkit, aki felismert: rokonokat, barátokat, feleségemet, lányomat, anyámat, apámat, nagymamámat. Élve, egészségesen térek haza. Minden rendben lesz” – ezt üzente az orosz katona a családjának megkockáztatva, hogy felismerik az ukránok és ő is felkerül az ukrán halállistára, mint több száz vagy ezer katonatársa.

A velem együtt besorozott srácok mind harci kedvvel, a győzelembe vetett hittel vagyunk

– mondja a Dongó hívójelű orosz megszálló katona. A videót az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma adta közre, kockáztatva ezzel az orosz férfi anonimitását.

Borítókép: Az orosz katonák nem léphetnek ki az árnyékból (Fotó: NurPhoto via AFP/Dmytro Smolienko)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.