„Nem fogjuk hagyni, hogy a kommunisták elvegyék a családunkat, keményebben fogunk küzdeni, mint valaha”

– A család a legfontosabb építőköve, építőkockája a civilizációknak, és pontosan ez az, amit a baloldal szeretne összezúzni – jelentette ki Mercy Schlapp Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója a CPAC Hungaryn Budapesten. Schlapp hangsúlyozta azt is, hogy készen kell állni a harcra, a csatára, és a konzervatívoknak tudniuk kell, hogy nincsenek egyedül.

2024. 04. 25. 12:07
CPAC
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez nem egy kis esemény, ez egy óriási tömeg, egy energikus tömeg, és tényleg fantasztikus azt nézni, hogy a CPAC Hungary miként növekedett – fogalmazott Mercy Schlapp, Donald Trump volt stratégiai kommunikációs igazgatója az idei CPAC Hungaryn. Köszönetet mondott Szánthó Miklósnak és az Alapjogokért Központnak a szervezésért, valamint Orbán Viktor miniszterelnöknek. – Nagyon erős vezetőtök van – tette hozzá.

Schlapp emlékeztetett, ő maga Donald Trump mellett dolgozhatott a Fehér Házban a kampánya során, aki szintén egy nagyon erős vezető volt, és még mindig az. Egy kiváló főnök, aki tényleg mindent megtett, amit meg tudott tenni azért, hogy Amerikát újra erőssé tegye. 

– Tudjátok, hogy miért tesszük, amit teszünk? Azért tesszük, hogy a gyerekeinkért tegyünk valamit – fogalmazott. Kiemelte:

Ezt mind a gyerekeinkért tesszük, az unokáinkért tesszük. Leülhetnénk, átlendülhetnénk a problémákon és tehetnénk azt is, hogy semmit sem teszünk. Pihenhetnénk, és hagyhatnánk a kommunistáknak, hogy átvegyék az irányítást. De azt mondjuk, hogy nem, nem fogjuk hagyni a kommunistáknak, hogy elvegyék a családunkat, nem fogjuk hagyni, hogy a kommunisták átvegyék az irányítást, ezért keményebben kell küzdenünk most, mint valaha.

Schlapp emlékeztetett arra is, hogy Donald Trump kiállt a baloldali média elé, nem félt tőlük, Joe Biden azonban – aki kétpercenként elalszik – nem beszél a médiához. 

Nagyon fontos, hogy visszavegyük az országunk feletti irányítást, hogy visszavegyük Amerikát, és biztosítsuk azt, hogy Donald Trump ismét elnök legyen, hiszen a republikánusokra van szükség, szükség van arra, hogy ők nyerjenek, mert az egy nagyon erős üzenetet küldene a világ többi részének is arról, hogy Amerika visszatért 

– tette hozzá.

Jelezte, hogy Trump megtanított egy nagyon fontos és erős leckét nekünk. –  Azt hiszem, hogy ugyanazt, amit Orbán Viktor mindennap megtanít. 

Készen kell állni a harcra, a csatára. Konzervatív katonákká kell váljunk, és éreznünk kell, hogy nem vagyunk egyedül. Vannak embereink, olyan emberek, mint ti, Amerikában, Ázsiában, az Egyesült Államokban. Ez a közösség egyfolytában növekszik, és óriásira nő. Fel kell ismerniük azt, hogy ez most már nem csak egy kis mozgalom. Nem. Ez egy nagyon is erős mozgalom. Az egyetlen mozgalom jelenleg, ami a kommunistákat visszaverheti 

– hangsúlyozta.

Mint mondta, 

a család a legfontosabb építőköve, építőkockája a civilizációknak, és pontosan ez az, amit a baloldal szeretne összezúzni, el akarják pusztítani családjainkat. 

– Keményen harcolunk annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy a családunk erős marad és együtt marad. De elmondom azt is lányainknak – hiszen mind az öt gyermekünk lány – hogy házasodjatok össze egy jó konzervatívval, aki szereti Istent, és segít abban, hogy erősek maradjanak annak érdekében, hogy a következő generáció is keményen küzdjön az országáért –  jegyezte meg Mercy Schlapp.

Borítókép: Mercy Schlapp felszólal a CPAC Hungaryn (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.