Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Ilyen orosz vadászrepülőkkel kell harcolnia a Nyugatnak a harmadik világháborúban + videó

Kő kövön nem marad, ha globális háború lesz.

2024. 05. 23. 4:50
Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2024. május 22-én közreadott videóról készített képen orosz Szu-25-ös csatarepülőgép ukrajnai bevetésen (Fotó: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium) Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz–ukrán háború egyelőre Ukrajna határain belül zajlik, azonban egy szempillantás alatt megváltozhat a helyzet, ha a nyugati vezető politikusok továbbra is a háborút elnyújtó törekvésekkel igyekeznek beleszólni a konfliktusba. Azontúl, hogy további pénzbeli segélyeket és fegyverek szállítását szorgalmazzák, már a NATO-katonák ukrajnai jelenlétét is követelik. Oroszország azonban többször jelezte, hogy ez egyet jelentene egy újabb világháborúval, amelyben nem akármilyen vadászrepülők ellen kellene helytállnia a NATO csapatainak. Az alábbi videóban egy Szu–34-es orosz vadászrepülő bevetését mutatták meg az orosz–ukrán háborúban.

A Szu–34-es repülők elképesztő pusztítást tudnak okozni.

Az orosz vadászrepülők akár egy egész lakótelepet képesek egyetlen csapással a földdel egyenlővé tenni.

Az orosz Szu–25-ös vadászrepülők is nagyon veszélyesek, az általuk kilőtt rakéták legtöbbször több kisebb robbanást tudnak okozni.

Borítókép: Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2024. május 22-én közreadott videóról készített képen orosz Szu–25-ös csatarepülőgép ukrajnai bevetésen (Fotó: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.